Unite so far.

Hejsan !

Unite har varit bra , kunde varit bättre men då klagar jag inte på upplägget elr så. Det är typ sista hela dagen idag och jag måste göra detta helhjärtat. Jag tänker varken lämna Unite elr 2009 utan att ha försökt helhjärtat, det får bära elr brista men idag , då måste jag satsa 110 % för att få om ens nått litet för att få mig att fortsätta. För jag är ruggigt lost.

/J

shopping.

Blev stan med Julla idag, det var nog inte tyst en hel minut eftersom vi inte träffats på typ en vecka , och inte för att låta fjortis men det är länge. Så pladder pladder om "allt och lite till" imån kommer hon och lämnar sakerna för att natta här imån natt, kan ni förstå det är UNITE imåååån ?! Är så taggad , kommer blir helt sjukt bra! Plus att jag och Julla har café passet 23.00 - 1.00 (Y)

Haha , ja idag på stan. Vi var inne på Ur&Penn, där ja, verkligen fick ett skrattanfall. kan absolut inte berätta va det var som hände , men jag kunde verkligen inte sluta skratta och tårarna svämmade! haha hjälp .. men hittade ett par örhänge och julla hitta en hel del . Tror jag har shoppat färdigt allt som behövs alla 4 dagar på Unite nu (yDet här blir outfitten imorgon, tillsammans med svarta leggings, converse, svarta naglar, silver ringar och rosa rosettörhänge. Självklart kommer systemkameran hänga runt halsen också.Hittade Open Toe strumpbyxor på Kappahl, mycket tunna och utan söm där framme så de är perfekt när man har skor som tårna syns på!Nu ska jag nog kila iväg till moster och vara barnvakt de kommande dygnet , imån blir iiiPhone *tadaaa*

/J


mot stan.

Ska åka ner till stan alldeles strax och träffa Bergutt

Hörs sen!


/JRSS 2.0