JAG FYLLER ÅR

30 Juli idag , så grattis till mig !

haha dagen är lite fail för pappa åkte tidigt till falkenberg imorse och mamma har jobbat natt så här sitter jag. Med datorn i knät.. och är 15 år och har inget att göra..lägger in senare på mina kommande presenter.. om jag nu får några.


/ J


Fotodag med Hanna

Blev en fotodag med hanna - www.livetsomhannaa.blogg.se .

Här är några av bilderna:Har inte fått alla bilder än men lägger upp de nån annan gång.

nu sitter jag i en bil på väg till helsingborg , med datorn i knät förstås :)


ramla med moppe.

Dagen började med att jag gick in i badrummet och ser en enorm spindel på väggen ! Så jag skriker till pappa att han måste ta ut den men när han tar den så tappar han den och sen var den borta ?! Så jag vägrade att duscha där så packade ihop sakerna och åkte till min moster och dusch.
 

Ramla med moppen..

Jag och Issa hade vart en sväng på A6 och var på väg till bion , så hade de regnat och var typ halt så när vi var vid rondellen vid munksjöbron så bella vi .. Halkade på ett brunslock en bit före men det gick bra . och måste tillägga att Issa är sjukt bra på att köra men det var halt faktiskt.

kommer typ inte ihåg så mkt mer förutom att jag såg moppen glida långt bort och jag undra hur det kunde va där när jag satt på den ..
men polisen var bara några bilar efter så efter en stund åkte vi in till akuten .. Har varit där sen 20.00 så har vart där i 4 timmar nu typ .. Issa fick ett ganska djupt köttsår och vi trodde att det behövde sys men det behövdes inte sen .. hon ska bara klippa bort lite skinnbitar och jag fick skrubba hennes sår med en tandborste x) men iaf .. jag fick typ bara en rejäl smäll på knät så det är lite svullet och går knappt att böja men annars är allt okej ..

( haha och jag kan nästan lova att vi var dom flamsigaste på hela sjukhuset .. haha vi kunde inte ta nått seriöst utan vi bara satt och garva precis hela tiden .. haha så dom undrade nog om det var säkert att vi inte slått i huvvet (a *
RSS 2.0