Julskyltningen.

nemen hallå !

blev julskyltningen igår (y) . åkte dit med felicia och sen kom Julla . tråkigt nog var det inte mkt folk man kände som var där.. men med brända bandlar och mysiga lampor blev de kul ändå !

men vet ni vad ? kan knappt tro det själv. --------> nyårsklänningen är funnen!
haha som jag letat! men såg klänningen på nelly , och igår gick jag in på vila så fanns den där! plus att bara för att det var julskyltning var det 20 % på allt i butiken så det blev ett riktigt kap! så taskig som jag är tänker jag inte visa bild på klänningen för att hålla spänningen på topp ( haha ), ni får se den på bild på nyårsafton elr om ni är på UNITE.

Hittade en mkt snygg skjorta också ! på vila så de var även 20 % på den . blivit fixerad av skjortor nu och just nu snokar jag även efter en svartröd.Vila - 259 kr

/J


snark.

åh så trött man kan vara. precis kommit hem efter en kväll på råsletts skridskobana med Julla. Har åkt runt lite och vet ni en ska jag kommit på som är en stor svaghet hos mig ? jag hatar att vara dålig på saker. jag hatar! haha. älskar hockey men hatar att åka skridskor. men de var kul iaf , åkte sen till donken och åt oss tjocka på varm paj ( och lite till ) . nu är jag svin kall om händerna och ena ögat har somnat och snart jag andra det också . hahaha elr nått .

Jag: såg du vad jag gjorde när du inte tittade ? :D

Jag: den här pajen smakar munk. Julla efter en stund: jaha du menar en sån munk! trodde du menade nunna och munk, munk.

grymt va trött jag är . haha jag och pappa skulle julpynta , slutade med att jag hänge upp en lampa och sen orkade jag inte mer.

1:a advent imån :)

/J

patetiskt.

hej bloggen.

har ni nån gång kännt att dagen vart så dålig att du önskat att du aldrig klivit ur sängen? då vet ni hur min dag var.
I tre års tid har jag stått ut . stått upp för vem jag är . men jag orkar inte längre, kalla mig vad ni vill och jag bryr mig inte, men tracka inte ner på min tro, och säg saker som kristna bögar och sån skit för då blir jag arg. då blir jag riktigt förbannad. Jag skiter fullständigt i vad ni tror på och vad era liv ska ta vägen för jag är så arg att jag skakar. Bara för att ni tycker och tänker en sak låt oss som tror nått annat göra det. har ni nån gång hört ordet respekt? Antagligen inte. Det är sånt här som gör att jag bryter ner, att jag inte orkar kämpa för något längre. Det är patetiskt hur ni beter er. Det är patetiskt hur lite respekt man kan ha. Det är patetiska att jag inte orkar stå upp för vem jag är.

orkar inte kämpa längre. tänker lägga mig under en sten och vakna om 5 år.

/JRSS 2.0