frissan!

Maha , jag stressar lite nu men här kommer ett inklämnt inlägg :D haha.

kom precis hem från frissan , sjukt nöjd! jag har den bästa frisören that´s it. Salong Claes!

Pratat en massa gymnasie och Anna bara ja, du kommer ju troligen får praktisera här. hur lycklig blir man inte?
Sen har hon en über bra plattång , det är bara hon som använder den där på salongen , det är den bästa plattången. 2000 kr säljer dom den för där på salongen , men jag ska få köpa den för inköpspriset 1000 kr , haha hur glad blir man inte då?!

så nu har jag planerat vilken fin julklapp jag ska få ;J/J

LKPG.

Yeeej , tomorrow I´ll be gone , haha. skojja bara men imån åker jag till linköping! :) längtat , dock stör mig förskyldningen väldigt mkt för tillfället.

men imån ska jag packa , haha har inte börjat än :$ sen ska jag iväg till frissan och sen med bussen till lkpg :)

tror dock inte jag får tid att klämma in ett inlägg , och kan inte lova att jag bloggar under helgen , men då hörs vi på söndag när jag kommit hem. :)

Nu lyssnar jag på Maja Alderin som är på Eniro reklamen ni vet ? men nu ska jag sätta på John Mayer och försöka få huvudvärken att försvinna så kan man sova gott sen.

Nightinighti 


/J

 


sjuk.

sjuk ? aahh... nu på lovet också. och jag som hade sånna planer för dagen att åka in till stan och träffa Julla , dricka latte på Wayne´s och sen till hovslätt och övernatta. men nehe! nu sitter jag är och kan omöjligt andas med näsan. hatehatehate it!

men jag har ju inte feber som tur är. så stannar hemma hela dagen för att kunna åka frisk och kry till linköping imån! Yeeej ! ( då ska det tittas nyårsklänning och skor ) !

eftersom jag bara ska luffa här hemma och vara sjuk kan vi ju hoppas på mkt uppdatering!
Så här kan man se ut när man precis har vaknat och förstått att man är sjuksjuksjuk. haha. ironi att jag är glad på bilden då.

 

 

/J
RSS 2.0