090930

åh så trött ! haha , denna dagen har verkligen varit hur seg som helst och jag är svin trött. kom hem vid halv två typ och sen har jag mest slängt mig i soffan och sen i sängen med datorn i knät . har läst ut en bok till skolan med och gjort lite kemi . det är va jag har åstakommit idag :J

haha nu plinga det på dörren . en tant som protesterade mot att dom skulle sätta upp nån mast elr nått för 4G och frågade om vi ville skriva på , mamma bara javisst ! jag bara NEJ . hahaha , sen glömde hon hela tiden bort va hon sa och va hon skulle säga och sa att det berodde på åldern hela tiden.. inte för att hon kommer lyckas men hade velat veta lite mer än va hon sa om att den masten kommer utrota människan typ ? jag bara eller hur.. så här fick hon inga underskrifter inte :)

hii. 69 själar blev slutsiffran på besöksrekordet. ni är ju dock lite dåliga på att kommentera (a ♥

åh. är så sugen på att fota!

vilka går vidare idol ikväll då? Erik och Karl gissar jag på ;)

GREYS IKVÄLL!wiie, skärpet jag fick av Emmy , tacktacktack!
detta blir outfiten på lördag (lördalive), med ett par svart legging och svarta stövlar!

/J


locka med plattång.

nu äntligen , de funkade ju inte med video men nu har jag tagit kort stegvis så jag hoppas att jag ska kunna förklara på bästa möjliga sätt :)

steg 1 - kamma ut håret.


steg 2 - ta en liten hårslinga. om du vill att locken ska hålla längre, spruta med hårspray.


steg 3 - sätt plattången där du vill att locken ska börja.


steg 4 (översta bilden)- vrid om plattången ett halv varv ( så ovansidan av plattången kommer neråt )
          (understa bilden) - om du har hårtypen som Dina, väldigt lent, vrid om plattången ett helt varv.steg 5 - dra plattången ganska sakt utåt.steg 6 - snurra hårslingan med fingret.


och du får en lock :)
Vet inte om det var svårt för er att förstå , men kommentera om de är nått ni undrar :)

/J


besöksrekord!

hihi , nu är vi upp på 64 bara ikväll! känns bra att ni kikar in :) kanske inte är så mkt om man jämför med de stora bloggarna men det går ju uppåt iaf! 
/J
RSS 2.0