600:e inlägg!

Mitt 600:e inlägg!
Går runt och jäspar för fullt.. vet inte om det är vädret som gör en så trött eller vad det är. Men måste städa, mitt rum ser hemskt ut och Julla kommer om bara en halvtimme! men först, läsa bloggar. ;)

Kvällens planer ser ut så att Julla, Tim, Dennis, Felicia, Emma, David, och kanske filip och Anton (och förhoppningsvis Mort) kommer hit och grillar! Ska kanske se brasa men vädret verkar ju inte lovande.. det ska iaf bli mysigt att grilla!

Hur firar ni valborgsmässoafton ? :)

 

/J


29April.

Åkte till A6 Outlet också, kom hem med en kofta och en skjorta. Kommer på bild när jag får lite tid över. Sitter och pluggar, ska ut och springa om jag hinner, städa lite så folket vågar hit sig imån och sen blir det VampireDiaries!

Förresten så var det en som ringde och var intresserad av kameran igår, nu så kanske vi snart får säga hejdå till kära Sony.. han skulle höra av sig iaf. :)

 

/J

läkarn.

Ni vet ju att jag har haft sånna problem med mina knän ? Idag fick jag iaf gå till en privatläkare för att kolla upp de.. det fanns ingen egentligen medecinsk förklaring utan det är pga att jag är hjulbent! Hur störande är inte det då.. föddes så lix?

Finns då heller inget att göra utan jag måste bara försöka träna upp knä och lår mer för att smärtan kan avta då.. så minst tre gånger i veckan, springer ju varje dag (fuskade igår och iförrgår dock..) så ska bara köpa gummiband och sånt så jag tränar extra. haha, tänk om jag får världens muskel-knutts ben efter detta? usch nej.

Ni ser ju?

 

/J
RSS 2.0