I rymden finns inga känslor

Vilken underbar film. Så där mysig, sådär jätterolig! Man satt verkligen och skrattade! Och brorsan var snyygg! ;) Bröderna Skarsgård är verkligen duktiga! Svenska filmer brukar inte vara en hit för mig, men den här är värd att se!

http://www.stockholmfilmfestival.se/imagecache/filmpreview/fileadmin/images/film_images/2009/work_in_progress_i_rymden_finns_inga_kanslor.jpg

http://www.stockholmfilmfestival.se/fileadmin/images/sommarbio10/irymden.jpgMen till det roligaste!
Efter en kvarts försening sätter filmen igång. Med Vampires suck! Först tänkte jag att det var en hel trailer men fattade sen att det var filmen! Jag och Julla började fundera på om vi fixat fel biljetter. Eller om vi gått till fel salong? Men märker sen att alla andra skruvar på sig och kollar sig omkring. Så efter 10 min kommer en personal in och skrattar och säger "haha.. det var en extra lång trailer! Den riktiga filmen kommer snart.. ;)"

Fruktansvärt roligt ;)

/J


Bio!

Nu var det dags igen! Jag och Julla ska på bio, "I rymden finns inga känslor". Gratis biljetter har hon fixat till förhandspremiären, SWEET ;)

http://joakimfrykberg.blogg.se/images/2010/36398_447028218528_671253528_5914631_2101041_n_98051211.jpg

Ska bara byta om (köttfärs på tröjan..) så åker jag ner till bion sen. Ha en bra kväll!

 

/J


Polisanmälan

Har pratat med tradera, ringde sen till polisen och gjorde en polisanmälan på svinet som lurat mig på pengar. Det skulle ta tid det här så vi får väll bara vänta och se! Har ringt och pratat med Onepiece också.. dom skulle skicka tillbaka pengarna vilket skulle ta typ 5 dagar.. och sen måste jag beställa på nytt.

Men, det verkar ju som att det mesta kommer lösa sig nu. :)

 

/J
RSS 2.0