28februari

Ho ho, vad äckligt trött jag känner mig redan kl 19.00 på kvällen ?! har dock jobbat men ändå ett kortpass. Sitter nu instängd på rummet då mamma och pappas gäster befinner sig där uppe. orkar inte sitta och le och se trevlig ut så jag håller mig här istället..

Skulle plugga vilket jag är allt för trött till nu, sen skulle sara komma för att prata träning men det orkade jag inte heller så vi börjar direkt imån istället.

.. kom på nu att min kära söndags-tv-kväll började för en halvtimme sen ( ni ser hur trött jag är? ) GAAAAH.

Tösen på bilden fyller 16 imån! Eftersom jag jobbat hela helgen har jag inte hunnit mig iväg och köpt present men ska görat imån så får ni se då! Usch.. lika plåksamt varje år att hon blir en siffra äldre än mig i 4 månader ;)

 

/J


27februari.

Skulle vara första dagen på mycket länge som jag inte bloggar vilket vi inte vill ska hända.. det är faktiskt 19 min kvar av dagen!

Ett snabbt och trött inlägg.. jobbat 13-21 och har nu svinont i knäna.. hade iaf en väldigt bra dag på jobbet eftersom kunderna har vart så trevliga! (ett undantag vilket jag inte har lust att gå in på..) Imån ska jag jobba 12.00-17.00 så de ska bli skönt.. sen kommer sara hit och vi ska lägga upp våran träning dom kommande veckorna.. hur ska detta gå. ;)

Hoppas ni haft en bra dag , vi hörs imån :)

/J

plusgrader!

PLUSGRADER firar vi med vårjacka och converse! Kan inte försklara vilken härlig känsla det var, obeskrivligt! haha. Åkte iaf iväg till f20, lite ont i magen fortfarande men det gick bra. Hade grymt roligt och har mer eller minde skrattat åt "skrev" hela kvällen.. Fina vänner och härlig prat.

Jag: Andreas skrev.. Han.. Andreas skrev.. *tänker*
Jesper: hahaha, sluta tänka på skrev hela tiden?!


Börjar bli lite små trött.. ska upp och jobba vid 13-21.00 imån så tror jag bloggar lite innan.. eller inte , vi får se :)

Vi tackar för att det inte är bra bild/skärpa med webcamen.

 

/J
RSS 2.0