30 juli 1994

Igår firade jag och Tobbe som sagt våra födelsedagar. Vi åt mat, tårta, godis och chips och spelade "helt hysteriskt" och "med andra ord", möjligtvis dom roligaste spelen i världshistorien.

Kvällens fotograf och födelsebarn

 

Det visade sig att jag är högt beroende av andra. Hjälpa mig att sy klänningen och plåstra om mina fötter!Hamburgare med friscobröd!

 

Helt hysteriskt

Det går visst fånga någon som bränner sig på bild..

 


New generation?


Länge sen vi alla träffades, blev en härlig kväll med oändligt mycket skratt! Det finns egentligen inga ord för hur mycket mina vänner betyder. Tack!

 

/J


Lite oväntat men ack så kul

Vet ni vad jag köpte igår..?


Canon Eos 50D! Så grymt glad! Skulle egentligen inte köpt den igår men så fick det bli iaf! Idag ska jag troligen skicka iväg min Sony A300 också! :)

Känns faktiskt jättebra att bli en canon-ägare, kommer dock bli väldigt svårt att lära om sig allt.. men det är det värt!

Har varken köpt objektiv eller minneskort, har inte bestämt mig för vilket objektiv jag ska köpa än.. men det kommer! :)

Mina vänner har fått vara här och dreggla lite över den också ;)


Jag är riktigt nöjd. Och om det inte vore för Elin hade jag inte vetat att den kameran existerade. :)

/J

Lycka

Ni kanske undrar vilken present jag fick som jag blev så förträffligt glad över? :D

En biljett till konserthuset den 13 November för att se underbara EMD. Ni vet hur mycket jag älskar dom så antar att jag inte behöver beskriva hur jag jag är! ;)

Jag och Hanna, på rad 3.. det kommer blir amazing!Har visserligen sett dom innan, på sommarkrysset och på galapremiären till Prince of Percia! Men som om det skulle vara fysiskt möjligt att få nog av dom grabbarna.. ? ;)


 

Nästan så jag inte skulle vilja börja övningsköra för att inte riskera att dö innan den 13 November!

 

/J
RSS 2.0