Bio-time!

Jag undrar hur många gånger jag och B gått på bio detta året.. det är ju helt sjukt. Och att vi inte skaffat bio-kort förns nu! ;)

Skippade att platta håret nu. Ingen idé nu när man måste duscha varje dag efter jobbet.. Stört att mitt hår blir lockigare och lockigare för varje gång jag duschar, snart är väll permanenten ute helt.. det som är så skönt att inte behöva platta det, som tidigare!


/J

Spänning.

ååh, läser runt på bloggar som sett Eclipse nu! Första filmer älskade jag då jag såg den innan jag läste boken, andra filmen blev jag besviken eftersom den inte levde upp till boken alls.. därför har jag varit lite skeptisk till denna filmen men nu när alla säger att den är så grymt bra växer förväntningarna igen! Jag brutalt älskar böckerna så man hoppas ju så mycket att filmerna ska vara bra!

Klockan 21.00 befinner jag och Julla oss i biosalongen, kommer bli awesome! :D

 

/J


Bekännelse.

Nu kära bloggläsare ska jag bekänna en sak. När mina föräldrar sa att dom skulle vara borta några dagar blev jag jätteglad, helt underbart att ha ett helt hus för sig själv! Men när jag idag slutade jobbet kom jag på att.. vad sjutton ska jag äta? Jag kan inte laga mat. Det är pinsamt. Och jag som fyller 16 om exakt en månad..

Så köpte med mig en sallad från max och sen kokade pasta här hemma och la i! Imån drar jag och Julla och lunchar så jag ska nog överleva iaf! Men måste skön ta mig i kragen och börja laga lite mat här hemma! ;)

Är det verkligen sant att jag ska behöva lära mig koka kaffe, laga mat, använda diskmaskinen och tvätta på samma vecka..?

 

/JRSS 2.0