hemligt.

Nu ska jag och tre till iväg till Göteborg på ett hemligt ****, hade velat skriva ett ord istället för **** men eftersom jag i en halvtimma suttit och luskat i mitt ordförord utan framgång så fick det bli så.

Har suttit i telefonsamtal för fullt de senaste minutrarna och nu är det bestämt att vi bilar eller åker buss (ännu oklart) lördagen den 10 April till Göteborg!

Tänker inte berätta vad vi ska göra för att... mest för att det är kul! Men berättar självklart.. när vi kommit hem. ;)

 

/J


Ajajaj.

Tror jag har mist min förmåga att kunna gå. Ni anar inte vilken träningsvärk jag har! Eller jo, kanske dom som sett att jag gått som en handikappad Oxe hela dagen. Åkte till stan efter skolan och lunchade med brudarna på Café Adelante. Grymt gott!

As gött att inte ha något plugg denna veckan! och det är lov på fredag! Tror dock att nästan alla dagar på lovet är uppbokade så så gick det med min andas-ut-tid.. haha ;)

Som ni märker lägger jag ut lite bilder då och då från studion, oseriösa som seriösa eftersom det blir lite jobbigt att lägga up 1800 bilder samtidigt. ;)

 

/J


You have stolen my heart.

Sitter och tittar på Couger Town. Imån blir det luncha efter skolan så bloggar nån gång på eftermiddan. Efter att ha lyssnat på Hannas spotify-lista och upptäckt den underbara låten "Stolen" så har den knarkats mkt! Den spelades upp på Couger Town, därför jag kom och tänka på att jag faktiskt inte lagt upp den här. ;)

Lyssna och njut:

 

Hörs imån. :)

 

/J
RSS 2.0