Bönesvar

Efter att jag publicerat inlägget med att jag faktiskt behöver en stor förändring nu, fick jag ett väldigt viktigt samtal. Det finns något som kallas bönesvar. Kommer bli en spännande dag i morgon så håll tummarna för mig tills att jag kan berätta mer!

Nu åker jag för att köra bilkurragömma! :D

 

 Fiskbensfläta

 

Idag körde jag på en fiskbensfläta! Roligare än en vanlig, ser mer avancerad ut än vad den är och ingen märker om man egentligen har en dålig hårdag ;)

Har fått önskemål om att visa i en video hur man gör, skulle ni vilja det?


Bloggpaus?

Idag var sista dagen på praktiken. Har varit två mycket lärorika veckor! Har gått 10-18 varje dag vilket har gjort att jag inte haft någon tid alls över, har haft världens PMS-humör här hemma och i onsdags somnade jag 21.00, hur ofta händer det??


Detta har bidragit till en liten bloggpaus som jag inte ännu vet om den är över. När tiden tar slut och motivationen inte finns blir det så. Vill ha massa att skriva om, massa kommentarer från er, en ny design (!!) och bara en stor fet förändring!

 

Ska tänka lite över det här med bloggen, ge mig gärna era tankar och åsikter, vad vill ni läsa här på bloggen? vad vill ni se mer av? :)

 

 
RSS 2.0