Vampire Diaries säsong 3


Jag är helt blown away av det nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Det är helt stört hur bra den serien är! 3 avsnitt har hunnits släppas av säsong 3 (släppts i USA så det finns endast att ladda ner eller streama so far..)
Jag fäller en tår för alla som inte sett serien än. Jag älskar den och är LÄTT den bästa serien jag sett. Tro mig, jag har sett många. Man kan aldrig förutse vad som ska hände, det är spännande precis hela tiden! Man får skratta, gråta, avundas och skrika på samma gång. 
Precis efter varje avsnitt sitter jag med hakan i golvet. Och alla dessa snygga skådespelare ska vi inte prata om. Damon Salvatore i mitt hjärta men Stephan som blir sexigare ju ondare han blir.. Det är någonting med vampyrer alltså ;)
Följer du Vampire Diaries? Eller har jag kanske övertalat dig till att ge det en chans? :D

Top tio

Jag vill ju också poängtera att jag nu ligger på top tio, närmare bestämt plats 9 av mest besökta i Jönköping! :D
Tack vare er, you rock! ♥


Kvällens sällskap

Tonight is a me-night! Ska gosa ner mig i soffan, tända ljus, kleta på ansiktsmask och placera datorn i knät. Laddat upp med godis, (pappa körde runt mig till 3 affärer i jakt på dumlesnacks utan framgång, vem är elakingen som köpt alla innan mig?!?!?!) så jag fick nöja mig med dumlesnacks med nötter (som smakar helt okej men det tänker jag inte erkänna)
Till detta visas nya avsnittet av vampire diaries, jag får dreggla lite över my dreamman nr.2 (Damon såklart) :DRSS 2.0