Feathers and Fringes

Ny tröja från GinaTricot, älskar trycket och fransarna. Kommer bli skit snyggt till ljusa, slitna jeansshorts i sommar! 199 kr gav jag för den.

Vaccination

Skolsköterskan hade en föreläsning igår om hur viktigt det är med sömn. Alla vanor som behövdes förändras kunde både jag och mina klasskompisar koppla till mig på direkten. Fattar inte hur jag kunde överleva med 4 timmars sömn hela 1:an på gymnasiet. Därför stängde jag av datorn och TV:n i god tid (efter BB, så klockan 23.00 kallar jag i god tid), stängde av mobilen och sen sov jag som en stock hela natten!
Hade sovmorgon till 12 och på den tiden hann jag gå upp hyffsat tidigt, ta en dusch, äta en god frukost, åka till posten och sen till hälsan för att vaccinera mig mot HPV.

Frisörfråga

Caroline: jag har en fråga.. om man har mörk brunt hår men vill ha ljusare men inte färga det, finns det något annat sätt att göra på då? :)


Hej! Nu vet jag inte om du är färgad mörkbrun eller om det är ditt naturliga hår som är ofärgat?
Är du färgad mörkbrun ska man aldrig lägga färg på färg och eftersom man inte kan tona ett hår ljusare är det bara blekning som gäller. Antingen gör man en avfärgning som ljusar upp hela håret och sedan lägger på en toning i den färg du vill ha eller så kan man göra slingor för att stegvis bli ljusare men då kommer det mörkbruna vara kvar också.
Har du ditt naturliga hår som är ofärgat kan man ljusfärga håret eller göra blekning+toning. Ljusfärga (endast på ofärgat hår) eller blekning skulle jag säga är alternativen här :)
Hoppas du blev nöjd med svaret! Det är jätteroligt när ni frågar om ert eget hår, om jag svarar på dom i ett inlägg kan fler ha nytta av det :DRSS 2.0