Frisörfråga

Caroline: jag har en fråga.. om man har mörk brunt hår men vill ha ljusare men inte färga det, finns det något annat sätt att göra på då? :)


Hej! Nu vet jag inte om du är färgad mörkbrun eller om det är ditt naturliga hår som är ofärgat?
Är du färgad mörkbrun ska man aldrig lägga färg på färg och eftersom man inte kan tona ett hår ljusare är det bara blekning som gäller. Antingen gör man en avfärgning som ljusar upp hela håret och sedan lägger på en toning i den färg du vill ha eller så kan man göra slingor för att stegvis bli ljusare men då kommer det mörkbruna vara kvar också.
Har du ditt naturliga hår som är ofärgat kan man ljusfärga håret eller göra blekning+toning. Ljusfärga (endast på ofärgat hår) eller blekning skulle jag säga är alternativen här :)
Hoppas du blev nöjd med svaret! Det är jätteroligt när ni frågar om ert eget hår, om jag svarar på dom i ett inlägg kan fler ha nytta av det :D


Kommentarer
Postat av: Ramona

sv: Jag fick den i födelsedagspresent och konstigt nog är den helt märkeslös! det enda som står i är storleken. Jag skulle chansa på att det är ett renewal-plagg. Alltså ett omgjort second hand plagg! :)

2012-02-28 @ 22:35:27
URL: http://ramonanazem.blogg.se/
Postat av: Linda

Då passar jag på med ännu en frisör fråga.

Jag är en tjej med mellan långt(till axlarna) blondt hår.

Blir lätt att desstu mer jag låter det växa desstu mer plattare blir det och tråkigt. Om du förstår vad jag menar.

Har du något tips på frisyr till en sådan med blondt hår där håret inte vill "vara uppe", utan lätt bara faller ner efter en halv dag, om ens det!

Ska klippa mig snart så funderar på ifall det finns någon bra frisyr för långt hår eller vad jag annars ska klippa? :)Tack på för han!

2012-02-29 @ 18:14:13
Postat av: Ramona

Update: Har tagit reda på var den kommer ifrån nu, Urban Outfitters! :)

2012-02-29 @ 19:17:50
URL: http://ramonanazem.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! jag har en fråga angående mitt hår som bli fett jättefort, redan nästa dag efter att jag har duschat känns det jätteofräsht. jag använder torrschampo och det hjälper endel.

manjag undrar om du har något tips på ett schampo för fett hår om det ens finns något sånt? tack på förhand! :)

2012-03-02 @ 08:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0