Reparera slitet hår!

Jag får många frågor om hur man ska göra om man har torrt och slitet hår och mitt svar är att använda inpackning! Nu vet jag att det är väldigt uttråkande att vänta medan inpackningen ska värka i duschen.. Det man kan göra är att sova med inpackning! Det gör susen för håret!

1. Tvätta håret och använd bara shampoo
2. Krama ur håret med en handduk
3. Inget måste, men jag tycker det är smidigare om man kammar ut håret för att det ska bli lättare att få inpackning överallt
4. Lägg i rikligt med inpackning i håret
5. Vira håret i en turban
Den här turbanen är perfekt att sova med! Finns att köpa på bl.a. Ullared och Rusta, ca 30 kr. Man virar bara håret i turbanen och sen sätter fast den i knappen.
Imorgon sköljer jag ur håret och avslutar med balsam. Jag märker stor skillnad när jag gör detta och håret får repareras! :)

Byter ut skohyllan

Det hände att jag fick fnissiga kommentarer av Albin och Tobbe när dom var här och klippte sig, att min hylla var sne. Den jag och mamma satt upp för så där ett år sedan.
Jag: Mamma.. folk säger att min hylla är sne..
Mamma: *ställer sig framför hyllan* Det är den ju inte!
Jag: Backa några steg..
Mamma: Oj.. har den åkt ner??
Tog tillfället i akt att flytta ner hyllan lite, flyttade ner skorna och upp med andra trevligheter. Har några kreativa planer för den andra väggen.. men det skjuter jag upp lite till ;)

Sminkpalett från Nelly

Har varit nyfiken på denna sminkpalett från Nelly ett bra tag så jag klickade hem den nu. 88 härliga, matta färger. Med tanke på att jag ska sminka en brud till bröllop i maj, eventuella balsminkningar och att jag själv blivit så inspirerad av Linda Hallberg till att göra roligare sminkningar på mig själv passade det bra med nytt smink :)RSS 2.0