Be strong

För mig att sitta här och prata om vilka städer jag besökt eller vilken mat jag ätit känns totalt oviktigt nu. Nyheten om att en vän hemma i Jönköping ligger på sjukhuset med livshotande skador mötte oss i Milano. Jag kan varken hantera eller acceptera att något så hemskt händer någon i ens närhet. Ikväll ber jag för Elin med allt jag har och tror på en större Gud. Amen.


VENEZIA

Idag har vi haft en heldag i Venedig! Otroligt vacker stad och jag bara älskar alla broar över kanalen där gondolerna åker förbi. Chockerande nog hade vi vandrat igenom hela staden och åkt båt genom kanalen på bara några timmar och fick kämpa med att sysselsätta oss resten av tiden. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Parma och hälsa på lite släktingar. Parla con i miei amici!


VENEDIG

HEJ bloggen! Nu har vi äntligen Wi-fi och har näsorna tryckta i iPhone-skärmen! Det har hänt ganska mycket dom två senaste dagarna här i Italien. Lite snabbt: Från lyxhotellet i Rom kom vi till den fantastiskt mysiga staden Florens. Vidare till Pisa där vi bodde på det betydligt sämre hotellet, turistade vid det lutande tornet och nu är vi framme i Venedig! Hotellet ligger lite utanför centrum men är väldigt mysigt. Vi stannar här i 2 nätter innan vi drar vidare till Parma och Milano! Vi börjar redan bli trötta (igår la vi oss kl 19.00..) men lite vindruvor och kex ska vi alltid mumsa på! Godnatt amigos!
RSS 2.0