December 31

Godmorgon solstrålar! 
Har precis önskat familj och släkten i Sri lanka ett gott nytt år, som inleder det nya året om bara 3 timmar. Själv har jag lite grejer att fixa innan Julla kommer hit. Planen för kvällen är att gå till Yotel, 1000 pers, flera dansgolv och DJ:s, och köra the countdown nära Times Square. Låter som det bästa nyåret någonsin men eftersom att jag nojjar lite över att inte komma in kan jag inte tagga riktigt än. Har ni några roliga nyårsplaner?


2013

Det är slutet av 2013 och dags att blicka tillbaka på året som gått.
De första dagarna av det nya året var jag mer trasig än någonsin. Brustna relationer i en dimma av tårar och smärta. Kanske behövde man nå botten för att uppskatta toppen. Att kicka igång sommaren med Summerburst var det bästa någonsin, en helg med house, solsken, festande och nya vänner för livet. Hade den bästa midsommaren genom tiderna. Efter 18 års väntan gick jag balen med mina bästa vänner, i min drömklänning från Jovani. Avslutade 3 år på frisörlinjen och gjorde studenten till en av de bästa dagarna i mitt liv. Varvade roligt jobb med sena sommarnätter, vänner och en massa skratt. Idag bor och jobbar jag på Manhattan i New York. Jag har min bästa vän en tågresa bort och träffar en kille som får mig att skratta. Jag har en underbar familj att skypa med och vänner att sakna och bli saknad av. Jag lever min dröm och mår bättre än någonsin. Det blev ett fantastiskt 2013 och jag hoppas på ett minst lika minnesvärt 2014.

SundayKände mig som en champion när jag vaknade i morse över att faktiskt ha sovit en hel natt! Somnade runt 12 i natt och släppte in Philip några timmar senare. Vi tog en lång sovmorgon och åt kanelscones och drack glögg till frukost, mums. Chillade mest hela dagen innan vi åkte downtown för att möta upp Julla och hämta ut nyårsbiljett. Vinkade av Philip innan vi gav oss ut i spöregnet igen, satte oss på Starbucks en stund och nu är jag hemma i min säng igen. Är det ett under att jag faktiskt är trött?RSS 2.0