En dag i taget

Dessa sömnlösa nätter som inte vill få ett slut. Okej, jag är aldrig den som faktiskt sover bra. Men de senaste nätterna har jag väll somnat precis innan klockan ringt. Humöret påverkas ju någerlunda om man säger så. När jag kom hem ikväll satte jag mig bara ner och lät låtarna rinna, jag är helt slut. Så länge jag är uppe i varv, är överallt, gör allting, är med på allting och planerar dagarna like I´m some sort of superwomen så går det bra. Men så fort jag i min ensamhet lugnar ner mig lite bara väller känslor fram. Stressen. Jag är uppriktigt så taggad för balen och studenten så jag snart spricker. Men det är verkligen så mycket som händer just nu, så mycket jag måste göra och förväntas vara med på. Det blir för mycket av det goda, för mycket av allt. Vet inte hur mycket i liv den här kroppen kommer vara efter den 14:e juni. En dag i taget, andas. Andas.

Avslutningsmiddag

Ikväll har jag varit på avslutningsmiddag med kollegorna från Salong Claes. Åt god mat på Twin och hade det riktigt trevligt! Fick tacka och kramas för mina 3 år som elev på salongen. Tack vare dom har jag blivit den frisör som jag faktist har blivit.
Köpte blommor och gav dom på min sista dag i fredags. I present vid middagen fick jag ett jättefint armband från Calvin Klein, så snällt.

Kände att en bild, in action, från salongen kunde passa fint.
 
 

New haircut

Har varit på Fredde ett bra tag nu om att byta frisyr! Blev hur bra som helst, lite mindre pojkbandsfrisyr och lite mer classy, haha ;)
 RSS 2.0