5 dagar kvar

Börjar undra om jag är sjuk på något sätt. Är trött hela tiden. Sover ändå sjukt länge på dagarna men bara tanken av att jag har måsten under dagen får mig att lägga mig ner på en gång. Det ska bli skönt med lite rutiner snart. Idag har jag klippt Johannes, sprungit ärenden och blivit klippt av Emelie. Igår kom mitt visa och idag mitt internationella körkort, det ska kopieras och skrivas ut, sen är det klart! Håller på att gå igenom alla mina lådor och förråd i detta hus.. Så mycket man har samlat på sig. Försöker rensa ur det mesta innan jag draaar. Hämtade ut partygrejer på posten idag också, längtar till fredag! ♥
 


Kommentarer
Postat av: Andrea

Heeeej. Jag tycker det är så himla häftigt att du ska flyyya till USA?! Herre vad du måste vara glad. Der är själv min högsta önskan i hela världen. Jag går och tänker på det hela tiden och det jag oroar mig mest för är vad jag ska göra i USA... Så jag undrar vad är det du ska göra? Ska du arbeta med något speciellt eller gå någpn speciell utbildning? Jag kommer verkligen anvdig som inspirationskälla! Ha det så kul:-)

Svar: Hej! Vad kul att höra från dig. Det är minst sagt fantastiskt att få uppfylla en dröm. Jag är här som Au Pair, kommer bo hos en familj på Manhattan och ta hand om de två barnen i ett år, samt plugga lite på collage! Ett utmärkt sätt att få uppleva den amerikanska kulturen. Ha det bra! :)
Jonnaarvidsson

2013-11-05 @ 18:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0