Fridas new haircut

Här är bilder från när jag fick klippa av ett antal cm av Fridas långa hår. Nu är håret otroligt fräsht och höstfint! Sen är hon ju sådär löjligt snygg också.

Stressfri morgon

Vilken skön morgon jag haft. Behövligt efter en allt annat än stressfri helg. Tog en långsovmorgon, promenerade till ICA och köpte philadelfiaost för att komma hem och baka fullkornsscones. En kopp grönt te till, älskar förövrigt glasburken jag köpt. Behåller smaken helt perfekt så att man möts av en doft av havtorn-, jordgubb- och yoghurt-arom varje gång man öppnar burken. Och så är den söt. Nu ska jag fortsätta min dag av att inte passa några tider.

Under The Sun


Hade en väldigt rolig fredagskväll. Har inte kört en riktigt utgång på länge (en månad iaf..) så vi började förfesten på Bongo. Goa drinkar och härligt snack. Skrattade oss vidare resten av kvällen innan vi droppade in hos John De Sohn på Centrum, eller White, om vi nu ska säga så. Han var lika grym som sist. Men som den stammis man har blivit är det någonting annorlunda i luften. Det känns väldigt pasé.

RSS 2.0