2014

Visst är det ändå en liten plikt som bloggare att bli lite sentimental och göra en årsresumé över året som gått? Jag tänker inte posta 100 bilder som ni redan sett, you’ve been with me through all that. 
Men vilket år det har varit. För ett år sen var jag på ett lyxhotells rooftop och firade in det nya året med fantastiska människor på Manhattan. Jag var så lycklig och rätt ovetandes om vilken hell of a ride hela året skulle innebära. Så mycket känslor, så mycket utmaningar, så mycket resor, så mycket nya människor och så mycket nya minnen. 2014 kommer alltid vara året jag bodde i USA och nu inväntar jag 2015 och det känns hur bra som helst. Nu sitter jag här och är alldeles lycklig igen. Jag kommer behöva knacka i trä så många gånger under det här inlägget men ändå. Just nu är jag så otroligt tacksam över att vara omgiven av så underbara människor. Jag har ett jobb som jag älskar och umgås med alla peeps that I love varje dag. 2015 hoppas jag kommer bjuda på fler roligheter och utmaningar, resor och nya människor. Jag hoppas att jag får fortsätta ha så fina människor runt mig som matar mig med positiv energi och göra saker som jag mår bra av. Där har vi det! HEJDÅ 2014 och HEJ 2015, önskar er alla ett gott nytt år, xoxo.

Directioners


Var helt slut efter jobbet. Finns det då något bättre än att promenera hem till vännerna som lagat middag? Har verkligen torkat tårarna av skratt hela kvällen, åkte till citygross och handlade godis för vårt sockerintag has no limits, övertalade alla att kolla 1D-filmen (men så sitter de där och kan alla texter utan till? Haha) och så tjatade vi lite till. Blir nästan lite pirrig nu av det är nyår imorgon, TJOHO!

Mellandagsrea


Igår var första dagen jag vågade kolla in mellandagsrean. Bara tanken av att trängas bland folk och köa massa tar på energin. Men efter jobbet var det lugnt och jag fyndade två t-shirts på Gina. Ni känner ju mig och min obotliga kärlek till grå t-shirts med uppvikta armar och helst lite oversize... Love. 
Efter det gick jag till Nikita och väntade på att Emelie skulle sluta, Elin plockade upp oss och vi köpte med oss Libandeli.  Äter, pratar och skrattar är det vi gör.RSS 2.0