Ansiktsprodukter

"Fan vad fin hy du har, vad använder du för ansiktsprodukter? Kan inte du göra ett inlägg med din ansiktsrutin? :)"
 

First of all, tusen tack. Självklart kan jag dela med mig av det!
Här är mina tre bästa vänner i badrumsskåpet. Jag använder endast produkter från apoteket, always. Jag har supertorr hy, smörjer jag inte in det på en gång känns det som att ansiktet ska spricka. Därför har det varit viktigt för mig att hitta produkter som verkligen återfuktar och efter att ha testat mig fram i produktdjungeln är det serien från ACO jag har fastnat för. 
 
Varje kväll rengör jag och tar bort smink med en rengöringslotion, sköljer av och torkar ansiktet. Sen stryker jag på ansiktsvatten med en bomullspad för att återfukta och få bort sminkrester. Avslutar med ansiktskräm.
Varje morgon använder jag samma rengöringslotion och avslutar med ansiktskräm. Sen använder jag smink som är bra för huden, BareMinerals ftw. Jag tror det är superviktigt att rengöra och återfukta ansiktet morgon och kväll, med produkter som är anpassade för din hy. 
 
Tips:
När jag ändå är igång kan jag tipsa om den här produkten, basiron. Perioder när jag är väldigt stressad eller byter miljö kan jag få problem med akne och irriterad hy. Då är den här det enda som hjälper! Den kör över alla "punktmarkerings-produkter" som man ser ut som en prickig korv när man sover. Det här är en gel som går att stryka över störra områden och man märker stor skillnad efter bara första användning. Finns på apotektet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0