Fifth AvenueEfter träningen och en varm dusch mötte jag upp Matilda och Julia. Julia kom hit ganska nyligen som Au Pair och bor också på Upper West Side. Vi åkte till Saks Fifth Avenue för att köpa Hunter-stövlar, ni vet hur allergisk jag kan vara mot färg och tyvärr fanns inte de svarta kvar. Tog taxin tillbaka och vi lyxade till det med favorit-burgaren på Five Napkins. Vi skiljdes åt för att stressa oss iväg till barnens skolor, mycket trevlig onsdag!

PinkberryFinns ju nästan inget man värdesätter så mycket som sol numera. Skypade med mammsen på morgonen och insåg hur fruktansvärt sliten jag såg ut. Efter samtalet fixade jag till mig, tog en promenad i solen och gick lite ärenden. Fick FaceTimea med Emelie, Elin och Jessica vilket alltid är lika guldvärt. Jag och Alex avslutade kvällen på pinkberry. 

Idag snöar det (blir galen), ska jag träna och sen träffa Matilda!

140224


Fy för måndagsångest. Igår vaknade jag, Philip och Lucas upp i Martins lägenhet. Köpte bakiskäk och sen promenerade vi längs Manhattan i solen. Jag är så trött idag att jag snoozat 75 gånger för att gå till gymmet men vill bara sova sova sova. Kanske ska gå ut och samla på mig lite D-vitamin. Puss.RSS 2.0