Winter in Central ParkEfter morgonens sysslor gav jag mig iväg till Martin på Upper East Side. Korsade Central Park, som alltid är lika vackert. Livet känns lite lättare när solen tittar fram fast det fortfarande är kyligt. Det blev skönt häng och lunchande, uppskattat så här mitt i veckan.

I fönstret


Efter flytten samlades allt te i en stor låda. Min värdmamma har vädjat oss till att tömma den så det var ganska lägligt att jag blev sjuk när det är nästan det enda jag konsumerar. Jag mår lite bättre idag iallafall, men fick ändå ställa in kvällens middag för att vila upp mig inför jobbvecka. Det är hopplöst att ligga ner och vila, vaknar strax upp för att bröstet krampar av hostattacker. Nu sitter jag i mitt fönster, lyssnar på skön musik och tänker på livet. Hoppas ni haft en bra helg!

Man har sett ljusare dagar

Drar täcker över huvudet och tycker lite synd om mig själv. När man får ställa in helgens planer för att ligga hemma och... vila. Är sämst på det. Vaknat 74 gånger av hostattacker och som vanligt är jag klarvaken vid 5.00. Suger att man inte kan utnyttja att ha lägenheten för sig själv över helgen. Ska titta igen lite serier och överkonsumera te. Ha en bra lördag!
RSS 2.0