Måndagsklubben


I måndags träffade jag Emelie, Elin och Jessica. Vi åt kebabpizza (from heaven) och drack vin. Gick till Måndagsklubben på Spira, så roligt! 2100 människor där och det var fantastiskt att ha ett hav av vänner på ett och samma ställe, fler att överraska, krama och gråta lite med. På natten promenerade vi hem till Emelie och somnade gott.

Turist i staden

Bloggen hamnar efter som ni kanske förstår, det har varit superhärligt att vara hemma och jag har försökt ta igen mitt gamla liv. I måndags åkte jag hem till Axel när han och Alice hade fixat lunch, så himla fina. Sen åkte vi till stan och de gav mig en guidad tur på allt nytt. Extremt konstigt känsla att känna sig som en turist i Jönköping. Mumsade på gelato innan vi tog en sväng förbi Johannes och hälsade på fler vänner, så härligt.


Grillad middag


Jag var alldeles utmattad efter söndagen. Hade överraskat mina vänner hela dagen, var så high on life att jag glömt äta på hela dagen och inte sovit på ett dygn. När jag kom hem på kvällen åt vi en grillad middag som var tidernas godaste. Fick somna i min alldeles egna säng, helt obeskrivlig känsla. Största skillnaden var att det var så tyst. Inga sirener, tutande taxibilar eller människoskrik utanför. Underbart att vara hemma.RSS 2.0