Last day of Mars


Snoozade i 45 min innan jag lyckades kräla mig upp. Är. Så. Trött. Möttes av snöfall utanför och kände mest att det är ett skämt. Lämnade pojken och gjorde ett misslyckat försök till att somna om innan jag tog bussen över Central Park. Hängde lite hos Martin, klippte honom och sen promenerade vi genom Central Park i ett nu soligt och härligt väder. 

Farewell-partyVilken dag/kväll det blev! Träffade upp tjejerna på Grand Central vid 2 och åkte till Gansevoort Hotell för brunch. Det är bara i NY som en dvärg iklädd supermandräkt står på en bardisk och gäller champagne i ens mun. Från brunshen åkte vi till Le reve för middag. Älskar när Ronja ba "Vadå åka taxi?! VAR är limon?" New York-standard, haha! God mat och skön musik, magdansören bjöd på show! Efter middagen festade vi vidare på Evr som alltid bjuder på bra musik och dans. 
Jag följde med Philip och hans tre vänner till New Jersey och när vi vaknat åkte vi in till NYC för den hederliga bakis-burgaren på Five Napkins innan vi fick säga hejdå en sista gång. 

Tidig lördag

Vad helt färdig igår kväll av smärtan hela dagen. Trodde att käken skulle ramla av ett av tag och var gråtfärdig när inga värktabletter eller bedövningsmedel hjälpte. Tillslut lyckades jag somna men blev väckt vid 3 i natt av min värdmamma över en akutsituation. Så jag kunde inte somna om efter det. Idag är tandvärken betydligt bättre! Gick upp tidigt, duschade och åkte till Times Square för shopping nu när jag inte haft någon fritid på en vecka. Hittade en topp och en svart klänning som jag tänkte bära till dagens festligheter. Kl 14 börjar brunchen, no mercy på det, haha.
RSS 2.0