Vin och kladdkaka


Kilade hem till Julia efter jobbet där Matilda också var. Fick träffa hela Julias värdfamilj för första gången, hur härliga som helst. Det första mamman frågar mig är om vi vill ha vin och en stund senare kommer hon tillbaka från affärerna med två flaskor vitt. Hur snällt. Vi bakade svensk kladdkaka och pratade till kl var 2. Perfekt avslut på en arbetsvecka. Nu taggar jag morgondagen!

Turningpoint


Det här rooftopet är så magiskt vackert. På något sätt känns det som att jag har känslomässigt fått tillbaka mitt liv. Vad härligt det är att leva. Man går igenom tuffa saker som bara kan läkas av tid, och helt plötsligt står man där på ett tak i New York och inser att man är så fruktansvärt lycklig. Att man har fått tillbaka kontrollen över sin egen lycka och välmående. Ingen har rätten att förstöra det. Jag uppskattar mitt liv så innerligt just nu, staden jag bor i och människorna jag älskar och är älskad av. Vad härligt det är att leva.

Vive la crêpesTräffade Matilda och hennes små tvillingar, världens sötaste barn. Vi körde premiär på vive la crepes, nutella med vaniljglass, så gott! RSS 2.0