Day 1

Venice Beach
Pretty Woman-hotellet
Beverly Hills
Hollywood
Ny keps, flower power
Huset där serier Förhäxad upspelar sig, älskade den serien när jag var yngre
 
Vi vaknade tidigt på vårt hotell i Venice Beach. Lastade in våra tunga väskor i taxin och åkte till Santa Monica. Där träffade vi Au Pair Adventures-gänget som vi skulle tillbringa den nästkommande veckan med. Alla var Au Pairer, två tyskar, två brasilianare, en från sydafrika och vi är tre från Sverige. ”It’s the first time the germans are outnumberd!” utbrast vår tourguide Jake. Vi lastade in alla väskor i en kärra bakom minibussen och började vår första tur mot Venice Beach.
Nästa stop var Beverly Hills, så häftigt. Vi gick på Rodeo Drive där alla exklusiva butiker var uppradade. Finaste butikerna jag någonsin har sett, fina gator och palmträd.
Turistade vidare till Hollywood! Blev starstucked av att se walk of fame och såg skylten. Efter Hollywood begav vi oss mot Colorado River. Solen gick ner och jag njöt till 110% av att åka bil under stjärnklar himmel (som jag inte ens har sett för alla upplysta skyskrapor under ett år) och lyssnade på Mumford & Sons. Dröm. 
Vi kom fram till Nevadas gräns, till en stad som liknade ett mini Las Vegas. Trötta efter en lång bussresa somnade vi gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0