HEMMA

Hur lycklig? Sitter i min egen underbara säng i mitt underbara hem. Har varit alldeles overwelmed sen jag klev av planet i Sverige. Kramade om mamma och pappa på flygplatsen och glädjetårarna började rinna, sen blev jag påhoppad bakifrån av världens bästa Julla. Stortjöt. Prata konstant bilresan hem, blev lyrisk över mitt nya rum och att mamma har gjort en walk-in-closet. När jag gick upp på övervåning började jag gallskrika för att Emelie, Elin och Jessica var i vardagsrummet. Payback för mina överraskningar i somras kan man ju säga! Sen åt vi middag och pratade resten av dagen. 
Idag har jag träffat mina fina kusiner och Alice kom förbi efter jobbet så nu har vi suttit gråtit, skrattat och pratat tills nu. 
Det känns sjukt att titta tillbaka på mina 4 sista månader i NY då jag var som deppigast, för det tog mig 2 sekunder hemma att förstå att det är för att min glädje finns här. Hos min familj och fantastiska vänner. 
 
Har inte bestämt mig för hur jag ska göra med bloggen? Om this is it efter 5 fina år. Vill ni ens fortsätta läsa nu när jag inte bor i USA längre?


Kommentarer
Postat av: Simon Ferm

ja fortsätt blogga!
men en fråga, var du deppig i NYC? va, hur?

Svar: Missförstå mig rätt, jag älskar New York. Jag älskade att bo där och den främsta anledningen att jag stannade kvar. Men efter 8 månader stod jag inte ut med Au Pair-livet, hela livssituation, att jobba i någon annans hem, det var inte längre värt det.. Kram!!
Yonna

2014-11-28 @ 00:53:00
URL: http://ssimonferm.blogg.se/
Postat av: evelin

sluta inte blogga snälla söta!!

Svar: Tack fina för orden! xo
Yonna

2014-11-28 @ 01:17:01
Postat av: Anonym

Fortsätt blogga, fina du!

Svar: Tack, stor kram!!
Yonna

2014-11-28 @ 01:46:32
Postat av: marre

Fortsätt med bloggen :) Alltid intressanta inlägg och ofta många fina bilder ;) Kram <3

Svar: Tack! Så kul att vi ska ses snart :D kram!
Yonna

2014-11-28 @ 06:03:16
Postat av: Sara

Åh nej, sluta absolut inte blogga! Kram!

Svar: Tack fina! Kram!
Yonna

2014-11-28 @ 09:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0