Trick or treat


Hej fina. Sitter med en latte i handen, en paus i allt halloween-kaos. Barnen är superexcited och ikväll ska vi gå trick or treating. Efter det ska jag träffa brudarna! Har jobbat två veckor i sträck nu, känner mig som världens sämsta barnvakt som inte orkar vara sprudlande och rolig hela tiden. Har varit i en svacka under väldigt långt tid, bara känt mig nere. Inget jag gör för att det ska bli så och inget jag kan göra för att det ska sluta, det kommer och går som det vill. Men idag har det känts betydligt bättre! Halloween i NYC är helt galet och jag är taggad på att njuta av vad den här fantastiska staden har att bjuda på innan vi måste skiljas åt. Happy halloween!

Sunnies

Tisdag. En vecka kvar. New York bjuder på 20 graders värme och jag träffade Julia downtown. Tanken var att gå upp i Empire men kön skulle ta 2 timmar in så vi tänker göra ett nytt försök imorgon. Vi promenerade iställer ner till Union Square. Gick förbi flatironbuildning och stannade till vid ett solbrillor-stånd. Provade alla former och färger, köpte ett par runda sunnies som får mig att längta till roadtrip i Kalifornien. It breaks my heart varje gång pojkarna tar upp hur ledsna de är att jag ska lämna, vad konstigt det kommer bli ändå.

Perfekta ögonbryn

Har hittat en ny storfavorit! Anastasia dipbrow ger de perfekta ögonbrynen. Den fylliga krämen är lätt att applicera, är vattenfast och håller färg/form hela dagen. En före och efterbild av Linda Hallberg som använder samma produkt. Love it!
 RSS 2.0