Mexican


Familjen var borta så jag slapp vakna av gap och skrik. Har bara tagit det lugnt framför serier och känner att det är lite no mercy hur mycket jag saknar mina vänner där hemma idag. Fick craving efter guaca så körde singel-middag på nytt mexikanskt place. 28 grader ute, hur skönt som helst. Är glad över att det blev en superhärlig helg! xx

Dream team

En sista utekväll med mina tjejer. Åh, vad jag kommer sakna detta. Jag har ju faktiskt inte varit ute på 6 veckor så igår var jag taggad. Julia och Ronja åker hem om en vecka, vi har alltså haft ett helt år av roliga minnen tillsammans nu. Blev alldeles sentimentala och jag fick kämpa för att hålla tårarna borta när Sam Smiths spelades och där var fyrverkerier över hela New York. Vi började festen på PhD som alltid levererar. Några partytimmar senare gick vi till favorit-pizzerian där musiken höjs så fort vi går in, förvandlar hela stället till en fest, äter gratis pizza och dansar bakom disken. I will miss this. Tog en taxi till en lägenhet där vi festade och dansade rumba med Ecuador och hans vänner. Avslutningsvis gick vi till Marquee. Finsihing this where I started it, with my dream team.

Swedish pancakes

Startade dagen med en brunch. Jag, Kajsa och Frida hamnade på ett ställe som såg ut att vara taget ur Vampire Diaries, väldigt trevligt ställe. Vi drack mimosa, åt coconut croissant french toast och "swedish pancakes". GOTT!
RSS 2.0