Lately

Hej vänner!
Jag vet att det har varit lite tyst de senaste dagarna, det har helt enkelt varit lite mycket. Jag har hunnit bli sjuk igen, jobbat och spenderat mina dagar med tjejerna och Adam. Jag och Alice unnade oss middag på Liba Deli efter jobbet. Efter det åkte jag hem till Elins nya lägenhet för att göra henne sällskap i renoveringen.
Dagen efter låg jag döende på badrumsgolvet. Mådde bra några timmar senare, Alice kom förbi med en påse av allt man kan önska sig och sen kom även Adam med godsaker och sällskap resten av kvällen.
Efter jobbet i fredags väntade tapas och vin-kväll med Alice och Lollo. Det bara vattnas i munnen på mig när jag ser bilden, godaste jag har ätit på länge. Till och med champinjonerna.


Hade en härlig start på lördagen med Adam. På eftermiddagen kom Lollo och jag satte extensions på henne. Fick i mig lite mat efter det och slocknade på tvären av sängen. Tröttast i världen fick jag ställa mig i duschen och fixa mig till kvällen. Vi skulle egentligen hjälpas åt och måla Elins lägenhet men det blev inte riktigt så. Vi hade allt vad vi behövde i lägenheten för en lyckad kväll, en matta och en rad vinflaskor. Hade så roligt, vi drog ut till Sliver, hämtade upp Adam och hans vänner på pipes och sen dansade vi resten av natten. Bästa utgången på länge!


Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Super mumsigt :D

Svar: Ja jättegott :D
Yonna

2015-02-01 @ 13:03:10
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0